FLYTTSTÄDNING

För många är flyttstädningen ett av de mest stressfulla momenten vid en flytt. Låt oss sköta den biten, så kan du lägga din energi på något roligare. Kontakta oss, så fixar vi det hela på ett smidigt sätt. Du kan boka din flyttstädning via offert-knappen uppe till höger.

 

Vi finns för dig

Om du känner dig stressad inför en flytt kan vi på Tony Flytt & Städ underlätta för dig genom att erbjuda effektiv och professionell flyttstädning.
Vi utför denna tjänst i hela Skåne med omnejd. Med oss kan du räkna med att städningen blir utförd så smidigt och bra som möjligt.
Vi går igenom en checklista för att allt ska bli utfört på ett korrekt sätt, så att du och hyresvärden ska bli nöjda. 

Boka en flyttstädning

Hos oss kan du antingen skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss via telefon när du vill boka din flyttstädning. Våra flyttexperter kommer att återkomma till dig så snabbt som möjligt, så att ni kan planera alla detaljer.

Vi kommer sedan att utföra städningen på ett smidigt och korrekt sätt, så att både du och hyresvärden ska bli nöjda. Vår personal är välutbildade och vi har även lång erfarenhet inom området. Detta för att allt ska bli så bra som möjligt för alla parter.

Vi utför flyttstädning i hela Skåne med omnejd. Behöver du flyttstädning högre upp i landet rekommenderar vi dig att kontakta en städfirma belägen i staden där du bor.

 

Flyttstädning Tony Flytt och Städ

Checklista

Vi följer alltid bostadsföretagets riktlinjer.

Flexibelt

Vi är alltid flexibla och gör vårt bästa
för att anpassa oss efter dina behov.

Garanti

Vi ser alltid till att garantera
att allt blir utfört korrekt.

Inför flyttstädningen

För att flyttstädningen ska flyta på så smidigt som möjligt och för att undvika onödiga förseningar, är det viktigt att du förbereder din bostad innan städningen. Det krävs inget större arbete. Det viktigaste är att vi kan komma åt alla ytor och områden i bostaden så enkelt som möjligt. Givetvis måste du ha flyttat ut ur bostaden innan vi påbörjar städningen.

För att vi ska kunna genomföra en heltäckande flyttstädning måste bostaden var nästintill helt tömd. Det tillkommer nämligen extra avgifter om vi ska städa möbler och inredning som ska lämnas kvar i bostaden efter flytt. Likväl tillkommer kostnader för balkonger, vindsförråd osv. Tveka aldrig att höra av dig om du skulle ha några frågor.

Angående våra städpriser

Vi har olika priser beroende på hur många kvadrat du bor på. Klicka på knappen nedan för att se vår prislista.

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN VI DETTA FORMULÄR
- Nuvarande bostad
- Nya bostaden
-Något annat?
tony flytt och städ logotype

Få en gratis offert redan idag!
Fyll i formuläret nedan.
Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy