PRIVATFLYTT

Här nedan kan du läsa mer om vår flyttjänst.
När du har bestämt dig kan du klicka på offert-knappen uppe till höger och fylla i dina uppgifter.


Dags att byta bostad?

Att flytta kan vara både stressigt och känsligt, när det kommer till att låta någon annan hantera ens privata egendom. Vår personal är utbildade för att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer och kan istället lägga tid och energi på din nya bostad. Vi utför följande när vi flyttar åt dig:

Varför ska du välja oss?

Bohagsflytt, dvs. flytt mellan privata bostäder, är en av vår firmas främsta tjänster. Vi har mångårig erfarenhet av alla sorters flyttjänster, men vi har specialiserat oss på just bohagsflytt. Vi flyttar inom hela Skåne, samt Sverige och EU.

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta. Vi förstår att det kan vara känsligt att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade för att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer. Vi vill att du ska känna dig lugn och trygg under hela processen.

Förbered dig inför flytten

Innan vi påbörjar flyttprocessen, är det viktigt att du är tydlig angående vilken hjälp du behöver. Detta behövs för att allt ska kunna flyta på så smidigt som möjligt om vi ska packa och flyttstäda. Berätta för oss om du har tunga möbler, om det finns hiss eller bara trappor m.m. Se till att din bostad är tillgänglig, så att vi kan komma fram med våra lastbilar. Allt som ska flyttas ska vara redo innan vi är på plats.

En viktig del av förberedelsen är att du packar allting effektivt och säkert. Är du osäker på hur man gör det, så hänvisar vi dig till våra packningstips nedan.

En grundregel: Packa aldrig tyngre än vad du orkar bära!

Bohagsflytt Tony Flytt och STäd

Packningstips

Att ha en checklista till hands innan det är dags att flytta är en bra idé. Med den kan du enkelt gå igenom och se till att allt är packat på rätt sätt. När du packar är det viktigt att se till att föremål av glas och porslin är packade med bubbelplast eller annat mjukt material. Se även till att packa lagomt mycket i lådorna, så att botten inte går sönder. Vi rekommenderar att inte packa dina lådor för tungt. Dels för att det blir tungt för personalen, men framför allt för att dina lådor ska hålla hela flytten.

Om du önskar flyttstädning,  är det viktigt att du förbereder din bostad innan städningen. Det krävs inget större arbete. Det handlar om mindre åtgärder som underlättar arbetet för oss. Det är viktigt att vi kan komma åt alla utrymmen i bostaden så smidigt och enkelt som möjligt. Givetvis måste du ha flyttat ut ur bostaden innan vi kan påbörja städningen. Kom ihåg att det tillkommer extra avgifter om vi ska städa möbler och inredning som ska lämnas kvar i bostaden efter flytt, samt kostnad för balkonger, vindsförråd osv. Tveka aldrig att höra av dig om du skulle ha några frågor.

Angående våra flyttpriser

Vi har olika priser beroende på hur många kvadrat du bor på. Klicka på knappen nedan för att se vår prislista.

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN VI DETTA FORMULÄR
- Nuvarande bostad
- Nya bostaden
-Något annat?
tony flytt och städ logotype

Få en gratis offert redan idag!
Fyll i formuläret nedan.
Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy